Livesänt panelsamtal under Jönköpings Läns Klimatvecka 2021

Som konsument av livsmedel är det idag enkelt att göra klimatsmarta val. Livsmedelshandlare och livsmedelsproducenter hjälper oss med kunskap och ger oss valmöjligheter som är bra för klimatet. Men när vi ska göra vårt livs kanske största affär, att bygga vårt hus, är det som konsument svårare att veta vad som är rätt. Vad har vi att välja på och vad är kloka val ur ett klimatperspektiv?

Cirkelbyggarna och TECCA® (fd T-Emballage Bygg) bjuder in

Som en del av Jönköpings läns Klimatvecka 2021 anordnar Cirkelbyggarna och TECCA® (fd T-Emballage Bygg) ett direktsänt digitalt panelsamtal där vi vill ge dig som ska, eller funderar på att bygga hus hjälp på vägen till ett klimatsmart framtida boende.


Tillsammans med byggvaruhandlare och Jönköping University diskuterar vi vad du ska tänka på om du vill minska din klimatpåverkan när du gör en av livets största investeringar.

Tid: 20 oktober kl.18.30-19.30

Länk till den digitala sändningen skickas ut till anmälda deltagare.


Deltar i samtalet gör:

Marilyn Lindh (Hållbarhetsutvecklare TECCA®),

Nils Janbert (Teknikchef TECCA®),

Camilla Almqvist (Grundare Cirkelbyggarna),

Thomas Olsson (Tekniklektor Jönköping University) och

Patric Wichmann (Miljö- och hållbarhetschef Woody bygghandel)


Leder sändningen gör Håkan Montelius.


Arrangemanget är kostnadsfritt.

Om arrangörerna

Cirkelbyggarna AB vill inspirera och hjälpa privatkonsumenter att minska sin klimatpåverkan vid renovering och nybyggnation av bostäder, främst genom att hitta sätt att minska byggsvinnet.


TECCA® AB (fd T-Emballage Bygg AB) levererar pålitliga byggmaterial till småhusindustri och bygghandel. TECCA®'s ambition är att göra skillnad ur ett hållbarhetsperspektiv.